Connect with us

FILM

Plan bekstva 3 – u bioskopima od 26. jula!

Published

on

Jedna od najvećih akcionih zvezda, Silvester Stalone, vraća se na velike ekrane u ulozi Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost, u trećem nastavku franšize „Plan bekstva“. Popularni Slaj i Dejv Bautista udružiće snage u još jednoj akciji spasavanja, ovog puta iz ozloglašenog tajnog zatvora u Letoniji.

Stalone je na poziv reditelja Džona Hercfilda pristao da snimi treći nastavak. Snimanje je trajalo neuobičajeno kratko. Posao je urađen za samo 17 noći, ali bez pauza.

„Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ali sam ponosan na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije, da bismo napravili pravu, realnu tuču, a to više niko ne radi. Devon Sava se složio sa mnom kad sam mu rekao da će biti bolno i rekao: samo napred. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni“, naglašava Hercfild.

Rej Breslin ovog puta je unajmljen kako bi spasio kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hong Konga. Kada sa svojim timom krene da istražuje slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku.

Pred njima je opasna misija koja ih vodi u letonski zatvori poznat kao „Đavolja stanica“, i trka sa vremenom kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Uz Silvestera Stalonea i Dejva Bautistu u filmu ćemo gledati i Kurtisa Džeksona, Džejmi King i Devona Savau.

Continue Reading
Advertisement