Naslovna NE PROPUSTITE HBO serija "Naslednici" (Succession) vraća se na HBO sa drugom sezonom 12....

HBO serija “Naslednici” (Succession) vraća se na HBO sa drugom sezonom 12. avgusta od 20.00.

Porodica Roj – Logan Roj i njegovo četvoro dece – kontrolišu jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata u svetu. Serija “Naslednici” prati njihove živote dok razmišljaju o budućim potezima kad im ostareli otac saopšti da se povlači iz firme. Nastavljajući se na dramatični završetak prve sezone, druga sezona prati porodicu Roj koja pokušava da povrati vlast nad svojom imperijom. Iako budućnost deluje neizvesno, prošlost je ta koja preti da ih uništi do kraja.

U drugoj sezoni gledaćemo Brajana Koksa, Džeremija Stronga, Hajama Abasa, Saru Snuk, Kirana Kalkina, Alana Ruka, Nikolasa Brauna, Metjua Mekfejdena, Pitera Fridmana, Roba Janga, Dž. Smit Kamerona, Dagmaru Domincik i Arijana Moajeda.

Seriju je kreirao scenarista Džesi Armstrong, koji je 2010. godine bio nominovan za Oskara za scenario filma “Vrzino kolo” (In The Loop). Armstrong je ujedno i jedan od izvršnih producenata serije, uz Adama Mekeja, Frenka Riča, Kevina Mesika, Vila Ferela, Džejn Tranter, Marka Miloda i Tonija Roša.

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...