Connect with us

TV

NETFLIX snima rimejk NINDŽA KORNJAČA! Ovog puta ZA ODRASLE!

Published

on

Nema klinca koji je odrastao tokom poslednje dve decenije 20. veka, a da nije čuo za Kranga, Šredera i četiri zelena junaka u oklopima poznatijim kao Nindža kornjače. Rafaelo, Donatelo, Mikelanđelo i Leonardo obeležili su najsrećnije dane u životima svakog mališana tog vremena, a sa Komikona u San Dijegu ove godine, osim svežih informacija o obeležavanju 35 godina popularne crtane serije stižu nam i sjajne vesti o budućnosti ove franšize. Jedan od autora serijala, Kevin Eastman, naime, potvrdio je da postoje planovi za povratak čuvenog kvarteta u rimejk seriji koja će biti nešto bliža origalnom stripu na kom je crtać koji smo gledali zasnovan.

Kako poručuje Eastmen, nove Nindža kornjače biće nešto mračnije i brutalnije, te je veoma verovatno da ćemo dobiti seriju za odrasle.

“Bilo je sjajno gledati kako se svet televizije menja, i dobija neku novu dinamiku. Takođe, veliki broj strip junaka dobio je ekranizovanu verziju. Ono u čemu sam najviše uživao bio je Daredevil, a kako znamo da je ovaj strip mnogo uticao na Univerzum Nindža kornjača, siguran sam da bi nova serija o našim junacima mogla biti nalik mračnoj Daredevilskoj aatmosferi”, poručio je Eastmen, koji smaatra da bi nova serija trebalo da bude ussmerena upravo na one fanove koji su Kornjače gleddali kao deca, a sada su odrasli i treba im ponuditi zrelu verziju tog serijala.

Seriju će kao producentska kuća potpisati Netflix, a prema trenutnim procenama gledaćemo je sredinom sledeće godine.

Continue Reading
Advertisement