Connect with us

SPORT

Kv. za LŠ: Kopenhagen – Crvena zvezda (RTS 1, 19.55)

Published

on

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju kod Kopenhagena u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč se igra u utorak od 20.00 časova na stadionu Parken u prestonici Danske, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Komentator utakmice biće Nemanja Matić.

Posle remija u Beogradu rezultatom 1:1, fudbaleri Crvene zvezde željni su dokazivanja i ulaska u plej of elitnog klupskog takmičenja starog kontinenta.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampona koji je odigran u Beogradu na stadionu Rajko Mitić obeležio je sudija iz Portugalije Tijago Martins, koji je doneo nekoliko vrlo diskutabilnih odluka tokom meča.

Zvezda je na toj utakmici odigrala odlično prvo poluvreme i povela u idelanom trenutku, u 44. minutu golom Milana Pavkova, da bi pred sam kraj utakmice posle duela Jovančića i Španca Pepa Masa u kaznenom prostoru našeg tima, Portugalac Martins pokazao na belu tačku, a sa penala je potom siguran bio napadač Kopenhagena Vind za konačnih 1:1.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Kopenhagena i Crvene zvezde na programu je u utorak od 20.00 časova na stadionu Parken uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Komentator utakmice biće Nemanja Matić.

Continue Reading
Advertisement