Connect with us

FILM

Stigao tizer za Breaking Bad film! Premijera u oktobru!

Published

on

Ludnica ne staje. Lista „Najbolji filmovi i najbolje serije 2019“ lagano se dopunjava novim hitovima kako godina odmiče. A jesen će nam, kako se već sada to čini, obeležiti nki od stvarno velikih naslova. Jedan od njih je i film El Camino: Breaking Bad, filmska adaptacija, odnosno nastavak serije Čista hemija. Nove avanture stare ekipe gledaćemo, kako je sada i zvanično poznato, 11. oktobra na Netflixu.

Vikenda za nama izašao je i trejler za ovaj film koji nam lagano nagoveštava u kom pravcu će se radnja odvijati. I već u trejleru čeka nas pitanje „Gde je Džesi?“. To je informacija koju u tizeru pokušavaju da doznaju policajci od Skinny Pete-a, a koju on nimalo nije raspoložen da podeli sa njima.

Netflix jeu saopštenju bio nešto detaljniji te je objašnjeno da će Pinkman da bi izgradio sebi budućnost morati da se suoči sa prošlošću.

Film kao režiser i scenarista potpisuje Vince Gilligan, tvorac serije Čista hemija, a kako smo to do sada mogli da otkrijemo u njemu će se pojaviti i glumac Aaron Paul (Džesi) o čemu se dugo spekulisalo.

Continue Reading
Advertisement