Naslovna NE PROPUSTITE Epic Drama : BLUDNICE - sredom u 21.00, od 09. oktobra!

Epic Drama : BLUDNICE – sredom u 21.00, od 09. oktobra!

Intrige iza zavesa bordela nastavljaju se i u trećoj sezoni serije Bludnice čiju premijeru željno iščekujemo 9. oktobra na Epic Drami od 21.00. Stara ekipa, u pomalo promenjenom rasporedu snaga, kako između suparničkih javnih kuća, tako i među damama i džentlmenima bez mnogo morala, ponovo je na okupu i spremila nam je nove čarke, spletke, ali i romanse. Kojim redom? Otkrićete ako budete uz Epic dramu u sredu 9. oktobra od 21.00!

Bludnice (treća sezona) – od 9. oktobra na Epic Drama kanalu

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati da budu učesnice u majčinim spletkama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana, no Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje.

U isto vreme, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom. Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje. U bratovljevom odsustvu Lady Fitz otkriva slobodu, ali pod pritiskom, pomoć ipak traži od Nancy Birch… North je uspešan bokserski trener i na turneji je sa svojim borcima. Harriet u svoj novi bordel pokušava da namami odabrane klijente, ciljajući na njihovu fascinaciju egzotikom, ali ubrzo otkriva da između egzotike i fetišizma skoro da i nema razlike. Harriet i North ujedinjuju se u borbi protiv rasizma koji ugrožava živote tamnoputih žitelja Londona.

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!