Epic Drama : BLUDNICE – sredom u 21.00, od 09. oktobra!

Intrige iza zavesa bordela nastavljaju se i u trećoj sezoni serije Bludnice čiju premijeru željno iščekujemo 9. oktobra na Epic Drami od 21.00. Stara ekipa, u pomalo promenjenom rasporedu snaga, kako između suparničkih javnih kuća, tako i među damama i džentlmenima bez mnogo morala, ponovo je na okupu i spremila nam je nove čarke, spletke, ali i romanse. Kojim redom? Otkrićete ako budete uz Epic dramu u sredu 9. oktobra od 21.00!

Bludnice (treća sezona) – od 9. oktobra na Epic Drama kanalu

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati da budu učesnice u majčinim spletkama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana, no Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje.

U isto vreme, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom. Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje. U bratovljevom odsustvu Lady Fitz otkriva slobodu, ali pod pritiskom, pomoć ipak traži od Nancy Birch… North je uspešan bokserski trener i na turneji je sa svojim borcima. Harriet u svoj novi bordel pokušava da namami odabrane klijente, ciljajući na njihovu fascinaciju egzotikom, ali ubrzo otkriva da između egzotike i fetišizma skoro da i nema razlike. Harriet i North ujedinjuju se u borbi protiv rasizma koji ugrožava živote tamnoputih žitelja Londona.