Connect with us

NE PROPUSTITE

Najstariji zanat vraća nam se na mali ekran – BLUDNICE, od 9. oktobra na EPIC DRAMA!

Published

on

Podržavali mi to ili ne, serija o najstarijem zanatu na svetu Bludnice, od 9. oktobra vraća nam se na male ekrane i to zahvaljujući kanalu Epic Drama, gde ćemo u narednom period, osim Bludnica gledati i sjajnu ratnu dramu Svet u plamenu (od 10. novembra). Ali da se vratimo Bludnicma.

Šta se događa s našim damama u trećoj i poslednjoj sezoni serije? Liv Tyler vraća se kao Lady Fitz, a treća sezona donosi nam još zvezda: Alfie Allen, poznat po ulozi Theona Greyjoya u ‘Igri prestola’, dočaraće Isaaca Pinchera, novog londonskog makroa.

Tvorci serije poznati su po predstavljanju novih glumaca, a najnoviji dodatak seriji je Ash Hunter, koji igra Isaacovog brata i vlasnika taverne, Hala Pinchera. Ne propustite nove avanture u bordelu koji ne zna za stroge zakone 18. veka.

Bludnice – šta nas očekuje u trećoj sezoni?

Margaret Wells prognana je u Ameriku, a Lydia Quigley vene u Bedlamu. Čini se da Charlotte i Lucy više neće morati da učestvuju u majčinim svađama. Charlotte sada vodi bordel Wellsovih, a Lucy je slavna i bogata kurtizana. Ipak, Charlotte otkriva da vođenje unosnog bordela donosi i prijatelje i neprijatelje.

Dodatno, Lucy ulazi u posao s majkom i sinom, Elizabeth i Fredom. Način na koji prema Lydiji postupaju u Bedlamu doveo ju je do dna, ali nova zatvorenica popravlja joj raspoloženje…

Continue Reading
Advertisement