Connect with us

FILM

Umesto jednog uskoro nam stižu čak dva MATRIXA!

Published

on

Zak Penn, scenarista filma Ready Player One, otkrio je da Warner Bros. veoma aktivno radi na čak dva nova zasebna The Matrix projekta!

Prvobitno je, tokom leta, objavljeno da Lana Wachowski traba da režira, po svom scenariju, novi nastavak Matrixa u kom će ponovo glumiti Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss kao Neo i Trinity. Sada je, međutim, eminentni scenarista potvrdio da on već dve godine radi na „nečemu“ vezanom za „Matrix-univerzum“, a da u pitanju nije ni „reboot“ ni „remake“ istog.

„Želim da proširim Matrix-univerzum“, izjavio je Penn, otkrivši još da će se radnja njegovog filma dešavati pre događaja opisanih u prvom filmu.

Ostaju, ipak, određene nedorečenosti, s obzirom na to da je produkcija filma koji radi Lana Wachowski nedavno saopštila da je u potrazi za glumcem koji bi bio „mladi Neo, to jest Keanu“. Takođe, znamo da će se u tom filmu pojaviti i mladi Morpheus. Upitan da prokomentariše novi nastavak, Keanu Reeves je samo saopštio da je on zamišljen „veoma ambiciozno“.

Koji će se od ova dva filma snimati prvo još nije definisano. Kako stvari stoje, izgleda da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti čak dva veoma interesantna „Matrix“ projekta.

Continue Reading
Advertisement