Naslovna NE PROPUSTITE Spremite se za HOROR PRIČE na AMC kanalu! Stižu Eli Roth’s History...

Spremite se za HOROR PRIČE na AMC kanalu! Stižu Eli Roth’s History of Horror i druga sezona Stan Against Evil!

Od 27. oktobra svake nedelje na AMC kanalu, posle večernjeg filma, ljubitelji horora imaće priliku da premijerno gledaju epizode treće sezone serijala AMC Visionaries koja nosi ime Eli Roth’s History of Horror. 

Dokumentarna serija Eli Roth’s History of Horror okuplja majstore horora – pripovedače i zvezde koje su definisale ovaj žanr – kako bi se istražile njegove glavne teme i otkrile inspiracije i muke iz njegove prošlosti i sadašnjosti. U seriji se pojavljuju najpoznatiji pripovedači kao što su Stiven King, Kventin Tarantino, Džordan Pil, Džejson Blum, Robert Englund, Linda Balir, Tipi Hedren, Rob Zombi, Hejli Džoel Osment, Džek Blek, Džejmi Li Kurtis i drugi.

Eli Roth’s History of Horror pruža fanovima horora ekskluzivnu perspektivu na žanr. Serija je zabavna i pronicljiva, a oni koji uživaju u horor žanru sigurno će pronaći nešto očaravajuće i privlačno. Svaka jednosatna epizoda povešće gledaoce na zastrašujući put istraživanja razvoja horora kroz različite periode i njegovog uticaja na društvo, kao i pitanja zašto su odani fanovi horora i dalje zavisni od straha.

SREĆNA NOĆ VEŠTICA!

Specijalno za Noć veštica, maraton druge sezone serije Stan Against Evil biće emitovan ekskluzivno na AMC kanalu 30. i 31. oktobar od 22:00 časa.

Neobičan spoj komedije i horora prati život ćudljivog, nabusitog nekadašnjeg šerifa koji, uprkos svojoj volji, mora da se udruži sa svojom mlađom zamenicom kako bi se izborili sa natprirodnim silama u svom malom rodnom gradu.  

Prva sezona serije Stan Against Evil završena je tako što je šerif Evie Barret zarobljena u 1692. godini, optužena da je veštica, zbog čega treba da bude spaljena na lomači. Druga sezona vraća gledaoce u opkoljeni grad Villard’s Mill, gde Stan nerado mora da ustane sa svog kauča kako bi razrešio misteriju nestanka Evie kroz vreme. Kroz sito i rešeto, neverovatna ekipa nastavlja borbu protiv oslobođenih zlih demona koji pokušavaju da zauzmu njihov rodni grad, a koji je, kako se čini, sagrađen na mestu masovnog paljenja veštica iz 17. veka.

AMC Visionaries: Eli Roth’s History of Horror – od 27. oktobra na AMC kanalu!

Stan Against Evil – 30. i 31. oktobar od 22:00 na AMC kanalu!

Čekirajte Obavezno

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...

Urgentni centar 6. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Mašan Lekić juri SERIJSKOG SILOVATELJA!

Dr Sara Kolarov primećuje da je Nina Nikčević uznemirena, i tada joj Nina saopštava da je izgubila bebu, usled spontanog pobačaja. Taj...

Tate 95. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Miona zatiče Vladu i Simče KAKO SE LJUBE! (PRVA, 20.00)

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 150. epizoda – četvrtak, 24. septembar: ŠOK! Sofija umesto VUKAŠINA zapošljava SVOG ČOVEKA! A evo i koga…