Connect with us

FILM

U beogradskom SAVA CENTRU održana premijera krimi-komedije EKIPA

Published

on

Krimi komedija Ekipa, debitantski film režisera Marka Sopića o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – fudbalu, premijerno je prikazan u beogradskom Sava centru, a istovremeno su održane i projekcije u Njujorku i Torontu.

Scenarista i glavni glumac Rade Ćosić igra fudbalera Partizana u usponu, koji bi mogao da bude svetska zvezda, ali rizikuje karijeru i život kako bi spasao devojku koju voli. To nije samo priča o Zvezdi i Partizanu (mada je film sniman na pravom derbiju), već i o onome što se dešava u mračnim tunelima srpskog fudbala, gde se muvaju sumnjivi tipovi, ubeđeni da parama mogu da reše sve.

Crvenim tepihom, nažalost, nisu prošetali Ljubomir Bandović, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, koji igraju u filmu, ali jesu Ivana Dudić (glavna ženska uloga), Andrija Milošević i reper Ivan Ivanović Đus. Dragan Gagi Jovanović, u društvu supruge Branke Pujić, izbegao je crveni tepih, iako je deo glumačke ekipe. Otkrio nam je da je njihova ćerka Anđela, koja takođe glumi u „Ekipi“, bila sprečena da prisustvuje premijeri jer je trenutno u Južnoj Americi.

Priču o fudbalu i ljubavi došli su da odgledaju i Aleksandar Srećković Kubura, Ivan Gavrilović, Vanja Bulić, Dušica Jakovljević, Filip Miletić, ali i nekadašnji asovi Partizana Albert Nađ i Dragan Ćirić, prvotimac crno-belih Miroslav Vulićević, dok je u ime kluba FK Partizan došla portparolka Biljana Obradović.

Foto: Novosti

Continue Reading
Advertisement