Connect with us

NE PROPUSTITE

NOVA SEZONA hit rijalitija BOTCHED, premijerno od 15. novembra NA KANALU E!

Published

on

Botched Special ističe najekstremnije pacijente serije i emitovaće se 8. novembra u 21:00. Čuveni plastični hirurzi dr Terry Dubrow i dr Paul Nassif bave se još interesantnijim slučajevima i to sa zadivljujućim rezultatima!

Hit rijaliti serija Botched vraća se u šestoj sezoni na kanal E!, 15. novembra u 21:00. Dr Terry Dubrow i dr Paul Nassif još jednom će gledaocima predstaviti svoju besprekornu ekspertizu i dovitljive šale u operacionoj sali, dok menjaju i popravljaju u najizazovnijim slučajevima rekonstrukcije u plastičnoj hirurgiji. U ovoj sezoni, doktori prihvataju još jezivih katastrofa koje je proizvela plastična hirurgija i transformišu živote svojih očajnih pacijenata. Između ostalih, tu je žena kojoj iz obraza rastu stidne dlake zbog neuspelog presađivanja kože, zatim pacijent s beskrajno nestabilnim implantom u zadnjici, kao i žena kojoj su spakovana četiri implanta za grudi. Doktori se sreću s još neverovatnih prizora, poput pacijentkinje s ogromnim (bologna) areolama, pa sa slučajem „vrat pelikana“ i s „Pinokijevim nosom“, a tu su i nekonvencionalni zahtevi pacijenata, kao što je bio zahtev jedne Britanke koja je poželela izgleda kao pevač Jimin iz popularnog  K-Pop benda BTS, ili želja transrodne žene da se pretvori u real-life Bratz lutku… I naravno, to nije sve.

Pogledajte najšokantnije trenutke iz ovog šou programa, neverovatne transformacije i ekstremne pacijente cele serije u epizodi Most Outrageous Patients Special (Specijal sa najneverovatnijim pacijentima) koja će biti prikazana 8. novembra u 21:00.

U premijernoj šestoj sezoni serije Botched, dr Dubrow i dr Nassif sreću se s rijaliti divom i bivšom pacijentkinjom, Tiffany “New York” Pollard.  Tiffany se vraća doktorima u potrazi za odgovorima nakon što je iskusila simptome BII (Breast Implant Illness – Bolest silikonskih grudi), lošeg zdravstvenog stanja koje su prouzrokovali implanti.

Pacijentkinja Gia Gotham stigla je na pregled, a dr Dubrow je utvrdio da takvo povećanje grudi “nikada ranije nije video”. Ova cos-play opasnica je, zbog svog noćnog života, radila neke modifikacije tela među kojima su i rascepljen, zmijoliki jezik i opasno velike grudi. Da bi povratila samopouzdanje, Gia je svojevremeno ugradila ogromne implante koji su joj iskrivili kičmu, a te grudi u njenom umu još uvek nisu dovoljno velike! Tu je i svojevremeno odbijeni pacijent  Jonathan Fung koji se vratio doktorima, očajnički tražeći pomoć nakon što je nastavio s injekcijama lip fillera iako je to bilo u direktnoj suprotnosti sa njihovim savetima.

Botched je producirala Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzero Clapp, Matt Westmore i Sarah Kane, baš kao i dr Terry Dubrow i dr Paul Nassif.  Louis Boyd je koproducent.

Continue Reading
Advertisement