Connect with us

NE PROPUSTITE

KONAČNO! Na HBO stižu – NJEGOVA MRAČNA TKANJA!

Published

on

Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-delom naučne fantastike, nova HBO serija „Njegova mračna tkanja“ (His Dark Materials) imaće premijeru 4. novembra na HBO GO-u. U utorak, 5. novembra, gledaoce očekuje i premijera na HBO kanalu u 20.00h. Nove epizode biće emitovane na HBO-u utorkom u istom terminu, a dan ranije će dolaziti u HBO GO ponudu.

Serija prati Liru (Dafni Kin), naizgled običnu, ali hrabru devojku iz drugog sveta. Lira kreće u potragu za kidnapovanim prijateljem, otkriva zlokobnu zaveru u vezi sa ukradenom decom i pokušava da shvati misteriozni fenomen zvani Prašina. Dok putuje kroz svetove, uključujući i onaj nama poznat, Lira upoznaje odlučnog i odvažnog dečaka Vila. Oni zajedno sreću neobična bića i otkrivaju opasne tajne, a sudbina živih i mrtvih je u njihovim rukama.

Pored Dafni Kin u glavnoj ulozi, u seriji glume i Rut Vilson (dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u seriji „Afera“), Lin-Manuel Miranda (dobitnik Toni nagrade za mjuzikl „Hamilton“), Džejms Makavoj, Klark Piters, Džejms Kozmo, En Mari Daf, Vil Kin i Arijon Bakar.

Izvršni producenti serije su Den Mekulok, Džejn Tranter, Džoel Kolins i Džuli Gardner za Bad Wolf, Filip Pulman, Džek Torn, Tom Huper, Oto Betherst, Debora Forte, Tobi Emerih i Kerolajn Blekvud za New Line Cinema, kao i Ben Irving i Pirs Vagner za BBC One.

Continue Reading
Advertisement