Connect with us

TV

Dženifer Aniston najavila daa PRIJATELJI spremaju nešto NOVO! A evo i ŠTA!

Published

on

Dženifer Aniston, iliti Rejčel iz serije Prijatelji, još jednom je dala lažne nade fanovima čuvenog TV hita, ili kako bismo mi to ocenili – još jednom dokazala da bez pominjanja legendarne serije bar jednom godišnje ona i nema karijeru.

Naime, u potpuno besmislenom razgovoru sa voditeljkom Elen Dedženeris u njenoj emisiji, Dženifer je “udavila” zavijajući u šarene folije činjenicu da se ekipa Prijatelja gotovo sigurno neće više nikada okupiti, osim na večeri, i to, kako je ona to opisala, samo onda kada se nađu u istom delu sveta.

– Voleli bismo da radimo ponovo nešto zajedno, ali ako me pitate da li će to biti rimejk Prijatelja, to nemojte da očekujete. U stvari, mi i ne znamo šta je to na čemu bismo radili. Možda film? Šalim se, nije ni flm. Jednostavno smo se okupili na večeri kao prijatelji, jer mnogo nedostajemo jedni drugima. Zbog toga smo isskoristili priliku kada smo se našli svi zajedno u istom delu sveta – objasnila je Dženifer Aniston i uspešno potrošila još pola sata našeg života.

Continue Reading
Advertisement