Connect with us

FILM

Film TOM I DŽERI stiže ranije nego što smo očekivali! A evo I KADA! (VIDEO)

Published

on

Warner Bros je prvobitno najavio da se voljeni duo Tom i Jerry vraća u novom live-action filmu 2021. godine, a od te prvobitne najave, film je dodao neka velika glumačka imena. Originalni datum izlaska je bio 16. april 2021. godine, ali fanovi će sada čuveni tandem gledati već sledeće godine, a trenutno aktuelni datum premijere je 23. oktobar 2020. godine.

Reditelj film je Tim Story, a producira ga Story i Sharla Sumpter Bridgett. Scenario su navodno pisali Katie Silberman, April Prosser i Kevin Costello. Za sada nije poznato ko će pozajmiti glas Tomu i Jerryju u filmu, jer je bilo govora  tome da mali heroji u filmu, baš kao što je to bio slučaj u crtaćima, neće imati glas.

U nekoliko prošlih meseci, film je dodao zvučna glumačka imena, među kojima su Chloe Grace Moretz kao Kayla, Michael Pena kao Terrance, Jordan Bolger kao Cameron, Christina Chong kao Lola, Pallavi Sharda kao Preeta i Camilla Arfwedson kao Linda Perrybottom. Ken Jeong, Colin Jost i Rob Delaney su takođe deo glumačke postave, ali za sada nismo sigurni koga će glumiti.

Moretz bi bila glavna zvezda uz Toma i Jerryja, jer ona radi u hotelu u koji se Jerry useli, i odmah postane pretnja venčanju koje se održava u hotelu. Tada će zaposliti uličnu mačku po imenu Tom kako bi isterao Jerryja, a kao što pretpostavljate, tada pravi pakao počinje.

Continue Reading
Advertisement