Connect with us

SPORT

Kapiten Totenhema Hari Kejn: Zvezda ima ODLIČAN tim

Published

on

Najbolji fudbaler i kapiten Totenhema Hari Kejn dao je ekskluzivni intervju za RTS i poručio da očekuje odličnu atmosferu na stadionu Crvene zvezde, istakavši da njegovom timu neće biti nimalo lako na stadionu „Rajko Mitić“.

Gospodine Kejn, dobro došli u Beograd. Kakvo je vaše mišljenje o ekipi Crvene zvezde i kakvu utakmicu očekujete?

Igrali smo pre nekoliko nedelja protiv Crvene zvezde. I pored ubedljive pobede, nije bilo nimalo lako. Sada će biti još teže, ali mi ćemo ići na pobedu. Ipak, moramo da pokušamo da trijumfujemo na ovom meču i da potom prođemo grupu, a onda je u nokaut fazi sve moguće, što smo videli prošle godine. Verujemo u sebe“, rekao je Kejn.

Koliko će se ova utakmica razlikovati od utakmice koju ste odigrali u Londonu protiv ekipe Crvene zvezde?

Ne znamo da li će Crvena zvezda igrati u istoj formaciji kao u Londonu, a ne znamo ni kome će naš trener dati priliku da igra na ovom meču. Moramo biti fokusirani na našu igru. Znamo da možemo da igramo vrlo dobro kada dajemo sve od sebe. Umemo da igramo brzo, da stvaramo šanse, i to ćemo pokušati da ponovimo.“

Šta mislite i šta očekujete što se tiče atmosfere na najvećem stadionu u Srbiji?

„Očekuje nas težak meč. Čuo sam da je atmosfera na stadionu izuzetna, da je prilično bučno i teško za rivale Crvene zvezde. Svesni smo da nam neće biti nimalo lako.“

Šta će biti ključno što se tiče same taktike na ovoj utakmici?

„Zvezda ima odličan tim, postižu odlične rezultate na svom terenu, a u Londonu su pokazali da mogu lako da dolaze do prilika za gol. Prilikom našeg vođstva od 1:0, imali su šansu i da su dali gol, bilo bi sasvim drugačije. Moramo dobro čuvati sve njihove igrače, ali pre svega moramo biti fokusirani na našu igru“, rekao je Kejn za RTS.

Continue Reading
Advertisement