Naslovna NE PROPUSTITE EVROPA ODOZGO – Od 10. novembra samo na NACIONALNOJ GEOGRAFIJI od 22.00!

EVROPA ODOZGO – Od 10. novembra samo na NACIONALNOJ GEOGRAFIJI od 22.00!

Poletite” sa serijalom “Evropa odozgo” jer National Geographic kreće na neverovatno putovanje nebom po Starom kontinentu, praveći prelepe snimke iz vazduha i prikazujući iz jedinstvene perspektive neke od najlepših kulturnih, geografskih i turističkih atrakcija Evrope.

Premijera novog šestodelnog serijala “Evropa odozgo” zakazana je za 10. novembar u 22h na kanalu National Geographic.

Serijal “Evropa odozgo“ sniman je godinu dana i detaljno prikazuje kulturne, istorijske, pronalazačke i inženjerske poduhvate, koji su učestvovali u oblikovanju ovog neverovatnog kontinenta i njegovog stanovništva. Nesvakidašnji kadrovi omogućavaju gledaocima da vide sezonske promene doslovno u sekundama, dok cvetaju polja lala u Holandiji i lede se vodopadi na Dolomitima u Italiji.

Novi serijal iz šest delova prikazaće prelepe snimke iz vazduha nekih od najzanimljivijih država i kultura Evrope i zapanjujuće pejzaže.
Otkrijte Evropu kakvu do sada niste videli!

Svaka epizoda obrađuje jednu evropsku zemlju i ovo neverovatno putovanje nebom prikazaće neke od najlepših tvorevina prirode i priče o ljudima i inženjerskim poduhvatima koji oblikuju savremene države.

Tokom serijala, gledaoci će “lebdeti” iznad poznatih kulturnih atrakcija, kao što je još uvek nezavršena Sagrada familija, na kojoj arhitekte rade danonoćno, posetiće prelepe stare vetrenjače i plutajuće domove u Holandiji i “Projekat Eden” u Ujedinjenom Kraljevstvu, u kojem baštovani šišaju biljke viseći sa krova kupole.

Ostale zanimljivosti serijala čine snimci tropskog odmarališta smeštenog u napuštenom hangaru za cepeline u Nemačkoj, pregled najvećeg dvorca na svetu smeštenog u Poljskoj i preletanje staze za vežbanje vožnje trkačkih automobila u Italiji koji će sigurno uzbuditi gledaoce.

Met Tejlor, glavni potpredsednik zadužen za dokumentarni sadržaj National Geographic kanala kaže: ”Kroz neverovatne snimke i detalje koje očekujete na National Geographic kanalu, serijal “Evropa odozgo“ prikazuje zapanjujući preobražaj Evrope tokom jedne godine. Od živopisnih boja leta do hladnih zimskih pokrivača, i svega između, ovaj serijal vodi gledaoce kroz zadivljujuće putovanje koje će, nadamo se, zaokupiti pažnju gledalaca. Nadamo se da će nam se publika pridružiti na ovom prelepom vizuelnom putovanju kroz Evropu.”

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 107. epizoda, sreda 8. jul (Prva, 21.10): Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ako ste mislili da ste u seriji IGRA SUDBINE videli sve što ste mogli, naš odgovor je - niste videli NIŠTA. Sledi...

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.