Naslovna NE PROPUSTITE Treća sezona serije SENKE od 20. novembra na kanalu HBO 3!

Treća sezona serije SENKE od 20. novembra na kanalu HBO 3!

Premijera treće sezone rumunske serije iz HBO Europe produkcije „Senke“ (Umbre, aka. Shadows) biće 20. novembra, kada će cela sezona biti dostupna na HBO GO-u. Prve dve epizode nove sezone će istog dana biti emitovane na HBO 3 kanalu u 22.00h, a prve dve sezone su već dostupne u okviru HBO GO ponude.

Igra mačke i miša između Emilijana i Relua doživljava vrhunac u trećoj sezoni, dok se omča steže oko Relua, a njegova humanost je ugrožena. Izgleda da nema načina da se Relu povuče s ivice sveopšteg rata.

Suočivši se s Emilijanom u prethodnoj sezoni, Relu kreće u lov na njega, koristeći sve i svakoga da bi ostao korak ispred neprijatelja. Nije ugrožena samo njegova sloboda već i celo carstvo njegove mafijaške porodice, koje je na putu da postane međunarodno. Kapetan pokušava da zadrži posao, a njegov brat Nicu ga uvodi u međunarodne vode, uz Reluovu pomoć. Nico je postala pijun na tabli na kojoj Emilijan i Relu pokušavaju da nadmudre jedan drugog, a sedenje na dve stolice dovešće je do pucanja u ovoj sezoni. Reluova porodica se rasipa, Džina se viđa sa Sebastijanom, Čaki je potpuno van kontrole, Magda se miri s gubitkom bebe i izgleda da ne postoji nit koja će ih zadržati na okupu. Da li se Relu uopšte trudi?

Serban Pavlu tumači glavnu ulogu Relua Oneskua, a u ostalim ulogama su Marija Obretin, Dan Hurduc, Madalina Kraju i Gabrijel Hujan.

Scenario i režiju treće sezone potpisuje Bogdan Mirica, Alina David je producentkinja a Stiv Metjuz izvršni producent, uz Džonatana Janga i Entonija Ruta koji su izvršni producenti za HBO Europe.

Još dve HBO Europe premijere očekuju gledaoce do kraja godine – treća sezona poljskog hit naslova „Čopor“ (Wataha) dolazi u HBO GO ponudu 6. decembra, a tokom decembra će premijeru imati i nova serija u HBO Europe produkciji iz Španije, „Gurmanska ljubav“ (Foodie Love).

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!