FROZEN DAY u bioskopu KOMBANK DVORANA 21. novembra

U susret početku prikazivanja najvećeg dečijeg filmskog hita FROZEN: ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2, u četvrtak 21. novembra u Kombank  Dvorani biće održan FROZEN DAY od 14 do 18 časova.

Uz zabavne sadržaje u foajeu Dvorane, svi članovi Porodičnog kluba biće u prilici da odgledaju ovaj film po specijalnim cenama od 330 dinara za 2D projekcije i 460 dinara  za 3D. Uz to, mali vlasnici Porodične kartice dobijaju i male kokice na poklon kako bi uživanje u omiljenom filmu bilo potpunije.

U drugom delu popularne animacije, među brojnu publiku širom sveta vraćaju se čuveni i nezaboravni likovi, učesnici ove uzbudljive avanture: Elsa, Ana, Olaf i Kristof.

O FILMU

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustila se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje.

U Zaleđenom kraljevstvu Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U Frozen 2,  mora verovati da su dovoljne.

Podsetimo, režiju za ovaj film potpisuju Kris Bak i Dženifer Li, a u bioskopu će biti dostupne i titlovana i sinhronizovana verzija.