Connect with us

NE PROPUSTITE

Šta nas očekuje u osmoj epizodi serije PSI LAJU, VETAR NOSI – MARATON KOSOVO!

Published

on

Uloge:  Tihomir Stanić, Anita Mančić, Marko Živić, Nedeljko Bajić, Boris Milivojević, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Marko Pavlović, Đurđina Radić, Milan Čučilović, Dejan Tončić, Slobodan Boda Ninković, Isidora Minić, Ivan Jevtović, Aleksandar Srećković, Tamara Šustić, Mateja Popović, Slaviša Čurović, Mihajlo Perišić

Rafaelin partner i drug inspektora Pavlovića, advokat Uške je ranjen u pucnjavi pod nerazjašnjenim okolnostima. Život mu je ugrožen i dok on leži na intenzivnoj nezi pod policijskim nadzorom, Rafaela konačno priznaje da je on otac njenog deteta, a ne Mika, kao što se mislilo.

Posle sukoba sa nadređenima, na svoju ruku, Inspektor Pavlović, odlazi u zatvor da lično proveri koga su uhapsili kao osumnjičenog za pucnjavu na Ušketa. Međutim, u kancelariji direktora zatvora (Slobodan Boda Ninković) ponovo nailazi na svog načelnika, što će doprineti da poraste netrpeljivost među njima i izazvati dodatne komplikacije i sukobe. Iako je sve ukazivalo na to da je Stavrin brat Mika, povređen pošto je saznao za ljubavnu aferu svoje Rafaele, digao ruku na advokata Ušketa, okolnosti će dokazati suprotno.

U međuvremenu, posle niza pokušaja da stupi u kontakt sa Zagorkom, Pavlović saznaje da je ekipa ministra Karajovića, posle ceremonije na gradilištu u Makišu, otišla u Dubai, navodno poslom. On i Zarić će se potruditi da im spreme doček koji će dugo pamtiti.

Hranislav se sprema za put na Kosovo, gde će trčati humanitarni maraton. Grozdana je nervozna i zabrinuta za sina, ali istovremeno besna na Stavru jer je shvatila koja mu je bila namera i zašto ju je uspavao tabletama na dan postavljanja kamena temeljca za izgradnju novog naselja u komšiluku.

S druge strane, stariji sin Tomče ima svoje muke i probleme. Zaljubljen je u Jovanku, ali nije siguran da li je to pravi potez. Razmišlja da li je njoj ipak mesto u Zavlaci kod Jove.

Continue Reading
Advertisement