Connect with us

TV

I Harison Ford snima seriju: U ulozi jezivog ubice

Published

on

Holivudski glumac Harison Ford vraća se na mali ekran posle 25 godina i to kao jezivi ubica! Zvezda filmova Star Wars, Indiana Jones i Blade Runner igraće u seriji Stepenište (The Staircase), koju snima za Annapurna TV.

Reč je o krimi-drami koja se bavi istinitim zločinom iz 2001, kada je američki pisac Majkl Piterson usmrtio svoju drugu suprugu Ketlin Piterson. Leš nesrećne žene pronađen je u dnu stepeništa njihove porodične kuće. U početku je slučaj smatram nesrećnim, ali je istraga uskoro bacila sumnju na Majkla. On je završio sa optužnicom za ubistvo. Tužioci su tvrdili da je ubio Ketlin i pokušao da sve zataška tako da događaj prikaže kao nesreću. Autopsija je pokazala da žena na telu ima frakture koje su u skladu sa udarcima laganog, ali oštrog predmeta. Na sudu su se ubrzo otkrili novi detalji iz njihovog braka, poput toga da je Majkl često koristio usluge eskort muškaraca i da je, kako je on govorio, Ketlin toga bila svesna. Tvrdio je da su imali otvoren brak…

Ovaj surovi zločin godinama je privlačio veliku pažnju javnosti. Snimljeno je mnogo dokumentaraca, među kojima je najpoznatiji – “Ubica sa stepeništa”, a Netflix je prošle godine u etar pustio i dokumentarni serijal od 13 epizoda.

Osim glavne uloge, Harrison Ford biće potpisan i kao izvršni producent serije Stepenice. Poslednji put na televiziji pojavio se kao specijalan gost u seriji The Young Indiana Jones Chronicles.

Continue Reading
Advertisement