Connect with us

FILM

Miloš Biković u komediji SLUGA – uskoro u domaćim bioskopima!

Published

on

Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija “Sluga” sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi – mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Premijera filma zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona. 

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, raskalašnog klinca koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede. “Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove”, otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati. Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga, ali i šta se dešava kada na jednoj lepoj devojci vidi „moderne gaće“. 

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva

Continue Reading
Advertisement