Connect with us

SPORT

SPORT: LIGA ŠAMPIONA NA ARENA SPORT KANALIMA!

Published

on

Drugog dana 5. kola Lige šampiona, u grupama E, F, G i H, najveću pažnju privlače dueli Liverpula i Napolija na Enfildu, kao i Barselone i Borusije na Nou Kampu.

Situacija kao prepisana u obe sutrašnje utakmice jer bi favoriti Liverpul i Barselona sa pobedama prošli u narednu fazu sa prvog mesta.

Ipak, Napoli Nikole Maksimovića i Borusija žele plasman u drugu fazu jer su im za „petama“ Salcburg i Inter, ali im na ruku ide što zavise od sebe.

Inter putuje u Prag na megdan Slaviji i mora da pobedi kako bi ostao u igri za osminu finala, isto kao i Salcburg u Genku.

U grupi G Lajpcig ima „meč loptu“ na domaćem terenu protiv skoro otpisane Benfike (Ljubomir Fejsa i Andrija Živković), dok će Zenit Branislava Ivanovića pokušati da zakomplikuje situaciju protiv Liona.

Možda i zanimljivije je u H grupi, gde Ajaks, Čelsi i Valensija vode bitku za mesto među 16 najboljih sa istim brojem bodova – sedam.

Direktan duel igra se na Mestalji gde se sastaju Valensija i Čelsi, a Ajaks sa kapitenom Dušanom Tadićem je pod moranjem u Lilu.

Raspored utakmica:

E grupa: Liverpul – Napoli (21 sat), Genk – Salcburg (21).

Tabela: Liverpul 9, Napoli 8, Salcburg 4, Genk 1.

F grupa: Barselona – Borusija Dortmund (21), Slavija – Inter (21).

Tabela: Barselona 8, Borusija Dortmund 7, Inter 4, Slavija 2.

G grupa: Zenit – Lion (18.55), Lajpcig – Benfika (21).

Tabela: Lajpcig 9, Lion 7, Zenit 4, Benfika 3.

H grupa: Valensija – Čelsi (18.55), Lil – Ajaks (21).

Tabela: Ajaks 7, Čelsi 7, Valensija 7, Lil 1.

Continue Reading
Advertisement