Naslovna NE PROPUSTITE FLEŠ - od 3. decembra, ponedeljkom i petkom u 22.55!

FLEŠ – od 3. decembra, ponedeljkom i petkom u 22.55!

Donedavno, Beri Alen (zvezda serijala Grant Gastin) je vodio normalan život istražitelja mesta zločina u policiji Sentral Sitija. Nakon eksplozije akceleratora čestica u laboratoriji STAR, Berijev život menja se iz korena. On dobija superbrzinu i postaje najbrži čovek na svetu. Prošle sezone, Beri se borio protiv sile brzine i spasila ga je ekipa iz laboratorije STAR, koju čine Kejtlin Snou (zvezda serijala Danijela Panabejker), Cisko Ramon (zvezda serijala Karlos Valdez) i Harison Vels (zvezda serijala Tom Kavana). Beri se napokon oženio svojom najboljom prijateljicom, Ajris Vest (zvezda serijala Kendis Paton). Međutim, njegov povratak deo je opakog plana, kojim rukovodi intelektualno unapređeni meta-čovek, Mislilac, koji stvara nove meta-ljude, uključujući i Ralfa Dibnija (zvezda serijala Hartli Sojer), kako bi iskoristio njihove moći. Svi na planeti su u opasnosti. Beri juri kroz um Mislioca, kako bi pobedio najbrži um na svetu. Jureći da spreči napad na Sentral Siti, Beri je iznenađen kada sretne nepoznatog trkača koji mu pomaže. Beri i Ajris napokon mogu da uživaju u životu kao mladenci, međutim, njihova ćerka iz budućnosti, Nora Vest-Alen, dolazi u posetu tražeći pomoć. Nakon što Beri i Ajris upoznaju Noru, njihov život izokrenut je naopačke i njen dolazak pokazuje kakvo nasleđe će svaki član ekipe “Fleš” ostaviti za sobom. Zbog toga mnogi članovi ekipe počinju da preispituju svoje odluke u sadašnjosti. Dok je Beri za Noru idol, ona ima misteriozni prezir prema Ajris. Ekipa traži način da pomogne Nori da se vrati u svoju budućnost, ali shvataju da je njeno prisustvo poremetilo vreme i dovelo najkrvoločnijeg protivnika sa kojom se ekipa “Fleš” ikada susrela. Ime ovog zlikovca je Čikada (novi redovni glumac Kris Klajn).

Džesika Parker Kenedi u ulozi Nore Vest-Alen

Kris Klajn u ulozi Čikade

Tom Kavana u ulozi Šerloka Velsa

Džesi L. Martin u ulozi detektiva Džoa Vesta

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!