Connect with us

NE PROPUSTITE

JUNACI NAŠEG DOBA – Nova serija Siniše Pavića od 17. decembra na RTS 1 u 20.05

Published

on

Prva epizoda nove serije Siniše Pavića ,,Junaci našeg doba’’, snimljena u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, premijerno se emituje na prvom programu RTS-a u utorak, 17. decembra od 20.05 časova.

Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio samopouzdanje, promenio 3 stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao u dugove i priključio se velikoj armiji gubitnika.

Naša priča počinje neočekivanom ponudom Čičku da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu. To što mu je biografija prazna, što mu je CV gotovo ,,tabula rasa’’ bez značajnog uspeha, kvalifikuje ga upravo iz tog razloga: što nije uradio ništa, ni dobro ni loše. Bitno je da nije uradio ništa loše, ništa zabrljao, pokvario, ukrao. To u jednom trenutku postaje bitno.

Život je promešao svoje karte i Čička je zapala konačno ona prava. Da li je zaista ,,prava’’? Da li je naš junak sposoban da je odigra kako treba? Da li je njegova porodica spremna da podnese uspeh i novi status u društvu? Probijanje ka boljoj budućnosti ukrstiće puteve junaka naše serije a iz zaborava će izroniti delovi bolje prošlosti. Njihove sudbine naićiće na neočekivane skretnice, raskrsnice, dileme i iskušenja.

Uloge tumače: Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Eva Ras, Isidora Građanin, Rade Maričić, Pavle Veselinović, Hadži Nenad Maričić, Tijana Ćurović, Branimir Brstina, Milan Vasić, Isidora Janković, Stefan Buzurović, Slobodan Davinić, Milica Milša, Aleksandar Dunić, Siniša Ubović, Aleksandra Balmazović, Predrag Smiljković, Bora Nenić, Zoran Babić, Vojin Ćetković

SCENARIO Siniša Pavić

SARADNIK NA SCENARIJU Ljiljana Pavić

IZVRŠNI PRODUCENT  Zoran Janković

SCENOGRAF Zorica Čobanović

KOSTIMOGRAF Snežana Karl

MONTAŽERI Tihomir Dukić i Lana Vukobratović

DIREKTOR FOTOGRAFIJE Veselko Krčmar

UMETNIČKI DIREKTOR Slobodan Terzić

RTS UREDNIK SERIJE Marko Novaković

REDITELJI Mihajlo Vukobratović i Ivan Stefanović

Continue Reading
Advertisement