Connect with us

FILM

Lepe vesti! Stigao prvi trejler i fotke za WONDER WOMEN 1984!

Published

on

Konačno je stigao prvi trejler kao i službeni posteri glavnih likova za isčekivani nastavak Wonder Woman 1984 u kojem se Gal Gadot vraća ulozi najpoznatije heroine.

Datum izlaska: 05. jun 2020.

Žanr: Superhero, akcija, avantura

Reditelj: Patty Jenkins

Scenarist: Patty Jenkins, David Callaham, Geoff Johns

Glumačka postava: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Kristen Wiig, Pedro Pascal

Sinopsis: Diana Prince odlazi u Ameriku gde se nađe u konfliktu sa Sovjetskim Savezom tokom Hladnog rata, a uskoro će pronaći novog, žestokog neprijatelja – Cheetah.

Pre dve i po godine omiljenu heroinu u interpretaciji izraelske glumice Gal Gadot gledali smo u njenom solo filmu koji je ostvario veliki usspeh, a već 2020. dobijamo nastavak

Već je najavljeno, a kako i sam naslov kaže, da će radnja filma biti smeštena u vreme Hladnog rata. Prema glasinama, Dianu ćemo videti kao špijunku u potrazi za opasnim Sovjetskim špijunom, a zanimljivo je i to da će u ovom filmu Wonder Woman biti poznata javnosti što ssu mala odstupanja u odnosu na strip.

Kada je reč o likovima, velika polemika se digla oko Steve Trevora, kog je i u prethodnom filmu glumio Chris Pine. Otkako je najavljeno da će se Chris vratiti u ovom nastavku, počele su se javljati mnoge teorije, i to ne samo zato što je Steve u prvom filmu poginuo, nego i zato što se radnja nastavka odvija čak 70 godina nakon originala, a prema slikama sa seta, Steve još uvek izgleda isto kao i u prvom filmu.

Osim Gal u ulozi naslovnog lika, vraća se i Chris Pine kao Steve Trevor, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta i Robin Wright kao Antiope. Od novih lica ćemo gledati Pedra Pascala kao Maxvell Lorda, te Kristen Wiig kao Barbara Minerva, poznatiju kao negativka Cheetah.

Continue Reading
Advertisement