Connect with us

FILM

Stigao prvi trejler za film GLAVNI HEROJ! RAJAN REJNOLDS u glavnoj roli – u bioskopima od 2. jula 2020. godine!

Published

on

Od reditelja veoma popularne serije Čudnije stvari (Stranger Things) Šona Levija (Shawn Levy) stigao je prvi trejler za akcionu komediju Glavni heroj (Free Guy) koja će se u bioskopima naći od 2. julu 2020. godine.

Glavna uloga pripala je jednom od omiljenijih holivudskih glumaca Rajanu Rejnoldsu (Deadpool) koji igra bankarskog službenika Gaja koji otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Glumac je nazvao ovaj film savremeni “Povratak u budućnost”, za nove generacije, a kako ističe najnovija avantura “Glavni heroj” mu je najbolje iskustvo koje je imao do sada, naglasivši da mu je ostvarenje “Dedpul” veoma drago, ali poseban mu je bio rad na filmu “Glavni heroj”.

Priča koegzistira između stvarnog sveta i imaginacije, a reditelj Šon Levi ističe da film nije samo spektakl: “Priča je veoma okrenuta samim likovima. Film govori o uspon idealista u svetu koji je veoma mračan”.

Film “Glavni heroj” snimio je studio 20th Century Fox, a osim Rajana Rejnoldsa u ostalim ulogama našli su se i Džo Keri (Joe Kerry), Džodi Komer (Jodie Comer), Oven Burk (Owen Burke), Britne Oldford (Britne Oldford) i drugi.

Continue Reading
Advertisement