Connect with us

FILM

Tarantino ima ideju za KILL BILL 3!

Published

on

Kad smo poslednji put videli Nevestu, odradila je tehniku „eksplodirajućeg srca“ nad Bilom, ujedno imavši poslednji nežni trenutak s njim. Izdejstvovala je svoju osvetu do kraja. Međutim, izgleda da priča nije gotova. Prema rečima Kventina Tarantina, uskoro nam stiže i Kill Bill 3.

Dan nakon proglašenja nominacija za nagradu Zlatni globus gde je „Bilo jednom u Holivudu“ u užem izboru u 5 kategorija, Tarantino je popričao sa američkim voditeljem Endijem Koenom u TV emisiji Andy Cohen Live.

Kventin je napomenuo kako je večerao sa Umom Turman baš prethodnu noć u japanskom restoranu. On je istakao da ima ideju za radnju filma, ali nije želeo da detaljiše. Međutim, Tarantino je trenutno zauzet predstavom koju piše, kao i predstojećom televizijskom serijom od 5 epizoda, pa je moguće da nas treći deo franšize očekuje tek za nekoliko godina.

Ovaj režiser je poznat po slobodi da u svojim ostvarenjima prikaže sve što zamisli, pa obožavaoci iščekuju da će Kill Bill 3 biti pun akcije i krvi, kao i prethodna dva dela.

Nadamo se da će nas uskoro obradovati i datumom premijere.

Continue Reading
Advertisement