Connect with us

NE PROPUSTITE

U divljini sa Berom Grilsom – nova sezona od 19. januara samo na kanalu NACIONALNA GEOGRAFIJA!

Published

on

Pred nama je luda sezona u kojoj svetski poznati stručnjak za preživljavanje Ber Grils kreće na putovanje ka svojim korenima sa nekim od najomiljenijih zvezda Holivuda. Poznati avanturistički serijal “U divljini sa Berom Grilsom” našao je svoj novi dom uz više akcije, ludih vratolomija i dosad neviđenih trenutaka, a premijera serijala očekuje nas u januaru 2020. godine na kanalu National Geographic.

Ove sezone Grils se baca na sve ili ništa sa nekim od najvećih zvezda. U svakoj emisiji, Ber i njegov saputnik napustiće civilizaciju i krenuti na putovanje kroz neke od najekstremnijih staništa na svetu.

“Ekipa serijala “U divljini sa Berom Grilsom” je veoma uzbuđena što smo, sa 5. sezonom, pronašli dom na kanalu National Geographic.”, kaže Grils. “Veoma sam ponosan na to što je svaka holivudska zvezda koja mi se pridružila na ovim putovanjima u divljini, uvek puna života. Divljina čoveka obično dovede do krajnjih granica, ali onda i nagradi našu hrabrost i odlučnost osećajem ponosa, koji se ne može kupiti novcem.” 

U divljini sa Berom Grilsom, poznati avanturistički serijal, imaće premijeru 19. januara u 22.00, na kanalu National Geographic.

Goste čine neverovatan broj poznatih ličnosti koji su napustili svetla velikih gradova, kako bi se odvažili na putovanje neutabanim stazama. Dobitnica Oskara, Bri Larson, koja tumači lik Kapetana Marvela, beži od holivudskih paparaca i pokušava da se poveže sa svojim nadljudskim moćima u putovanju kroz gustu džunglu, močvaru obraslu mangrovima i skok iz helikoptera u vode prepune ajkula. Nagrađivani plesač i glumac, Čening Tejtum vraća se na još jednu rundu avantura sa Grilsom, koji je obećao da će ovog holivudskog glumca provesti kroz još veće izazove. 

Nova sezona vodi gledaoce kroz udaljene predele Amerike i sveta, uključujući i mangrove prepune krokodila u Panami, podvodne pećine u Sardiniji do dubokih pukotina na najvećim glečerima Islanda i vrelih kanjona širom Arizone. Poznati članovi glumačke ekipe moraju da se bore sa raznim preprekama, od divljih životinja do spuštanja niz litice kanapom, sve dok se probijaju kroz neke od najnegostoljubivijih staništa na svetu.

Nakon što su spuštene duboko u udaljena okruženja, ekipe će morati da se oslone na instinkt, bušmanske tehnike i čistu volju, kako bi izdržali do kraja avanture. Ostavljajući Holivud iza sebe, ove poznate ličnosti moraju da ispitaju svoje granice kako bi saznali da li mogu da izdrže okrutnost divljine na ovim uzbudljivim putovanjima.

U divljini sa Berom Grilsom razvili su Grils i Delbert Šopman. Producenti serije su Electus, koja je deo firme Propagate Company, i Bear Grylls Ventures. Za Electus i Bear Grylls Ventures, Ber Grils je izvršni producent zajedno sa Krisom Grantom, Druom Baklijem, Benom Silvermanom, Hauardom Ovensom, Robom Buhtom i Delbertom Šopmanom.

Za National Geographic, Bengt Anderson je izvršni producent. Džef Danijels je izvršni potpredsednik globalnog nescenarisanog sadržaja za kanal National Geographic.

Continue Reading
Advertisement