Connect with us

NE PROPUSTITE

GURMANSKA LJUBAV – Nova HBO EUROPE serija od 3. januara na HBO 3!

Published

on

Nova serija iz HBO Europe produkcije u Španiji, „Gurmanska ljubav“ (Foodie Love), imaće premijeru 25. decembra, kada svih osam epizoda dolazi u HBO GO ponudu. Serija će takođe biti emitovana na HBO 3 kanalu, gde će premijera biti 3. januara u 21.00h.

Algoritam aplikacije za upoznavanje ljubitelja hrane spaja dva glavna lika, ženu i muškarca u tridesetim godinama, koji se upoznaju i upuštaju u vezu uprkos lošim iskustvima iz prethodnih veza. Tokom nekoliko satanaka, oni će otkriti da li su njihovi zajednički ukusi i strast prema hrani, poput naklonosti prema japanskom juzuu, kao i netrpeljivost prema pretencioznosti u kulinarstvu, dovoljni da pokrenu pravu ljubav.

Nagrađivana španska rediteljka Izabel Koišet potpisuje režiju i scenario svih osam polučasovnih epizoda, a izvršni producenti za HBO Europe su Migel Salvat, Stiv Metjuz i Entoni Rut.

Laja Kosta glumi jednu od glavnih uloga, inteligentnu urednicu u izdavaštvu koja je pomalo sumnjičava kada su veze u pitanju. Pridružuje joj se Giljermo Fening u ulozi uspešnog matematičara, koji je prefinjen ali ponekad naivan.

Serija je snimana na lokacijama u Španiji, Italiji, Francuskoj i Japanu i prva je španska drama iz HBO Europe produkcije.

Continue Reading
Advertisement