Connect with us

TV

Serija JUŽNI VETAR na RTS 1 od 14. januara!

Published

on

Filmsko ostvarenje „Južni vetar“, reditelja Miloša Avramovića, obeležilo je 2018. godinu, a seriju od 14 epizoda gledaćemo od januara naredne godine na RTS-u.

Televizijska publika neupućena u radnju ovog krimi-trilera s lakoćom će moći da uhvati kopču sa likovima i zapletom pošto su prve četiri epizode urađene po filmu.

„U seriji se radnja odigrava pet godina nakon dešavanja u prvom delu filma. Stvari su drugačije, naši likovi su se razvili. Ono što sam do sada video, jeste da je materijal zaista ispao dobro i mislim da imamo jednu jako dobru seriju“, rekao je ranije Miodrag Radonjić, jedan od glavnih aktera Južnog vetra.

Pored njega neke od glavnih uloga u filmu i seriji igraju Miloš Biković, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Dragan Bjelogrlić i drugi.

Ekipa filma i serije „Južni vetar“ spremila je za fanove još jedno iznenađenje povodom predstojećih praznika. Naime u pitanju je video serijal duhovitih skečeva sa junacima ostvarenja koje je oborilo sve rekorde gledanosti u našoj zemlji.

Dok čekamo početak serije, pogledajte trejler koji obiluje eksplicitnim scenama i ne preporučuje se maloletnim gledaocima!

Continue Reading
Advertisement