Connect with us

TV

Da li će biti druge sezone serije JUNACI NAŠEG DOBA?

Published

on

Od 17. decembra na RTS-u se emituje nova serija „Junaci našeg doba“, scenariste Siniše Pavića. Serija je nastala u produkciji „Telekoma“ Srbije i izvršnoj produkciji „Košutnjak filma“, a kroz 20 epizoda pratili smo život porodice Čičanović.

Serija je postigla zavidne rezultate, pa je udeo u gledanosti svih do sada emitovanih epizoda čak 33,3 odsto, što znači da je svaki treći gledalac televizije bio uz RTS, a seriju je u proseku pratilo više od milion i po gledalaca, i prva je na listi najgledanijih emisija u zemlji.

„Vidim da je publika okarakterisala ovu seriju kao nešto drugačiju Pavićevu seriju. Da je vrlo inspirativno ovo vreme bilo za njega i da prepoznaju likove iz svoje svakodnevice. I meni je na samom čitanju scenarija bilo zanimljivo da se pripremim za ulogu, pogotovu što je uloga kompleksna. Tako da serija nije ispunila samo očekivanja publike, već je i nama bilo zanimljivo da učestvujemo u tome“, ističe Hadži Nenad Maričić, gostujući u Jutarnjem program RTS.

Isidora Janković koja u seriji tumači samohranu majku, Anku Torbicu, kaže da je upravo saznala da je Siniša Pavić počeo da piše nove epizode, tako da nas sigurno očekuje povratak Čičanovića.

Biće nastavka, novih zapleta i raspleta, jer ništa se nije završilo u ovoj sezoni, a njihovi životi se nastavljaju. Maričić očekuje i najavljuje velika iznenađenja, jer ekipa nešto već i zna, ali nešto i ne sme da saopšti gledaocima.

Continue Reading
Advertisement