CINEMANIA od 15. januara u HD rezoluciji

Iskustvo gledanja filmova i serija na najstarijem domaćem filmskom kanalu –  Cinemania od 15. januara će biti neuporedivo bolje jer ovaj kanal počinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Ovo je sledeći logičan korak u razvoju kanala jer slika u HD rezoluciju donosi jedan unapređeni doživljaj gledanja uz superiorni kvalitet slike i zvuka.

Cinemania prikazuje holivudske blokbastere, kultne filmove, radove najboljih svetskih režisera, dečije filmove kao i popularne serije a sve to gledaoci će od sredine meseca moći da gledaju u visokoj rezoluciji.

Neki od svetski poznatih naslova koje će gledaoci imati priliku da gledaju do kraja meseca u HD rezoluciji su triologija “Igraj svoju igru” (Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen), “Hari Poter i red Feniksa”, “Povratak Supermena” kao i film “Seks i grad”.

Pored dugometražnog sadržaja, u programskoj šemi su i raznovrsne kratke zanimljive forme – emisije o filmu, top liste gledanosti, materijali sa snimanja holivudskih filmova kao i najave bioskopskih hitova.

Tokom prethodnih godina, Cinemania se profilisala kao jedan od nagledanijih filmskih kanala na celom Balkanu a vrhunski filmski i serijski program emituje se svakodnevno u čak 10 premijernih termina.