Connect with us

TV

KONAČNO OTKRIVENO!? Evo kako je izbila THE WALKING DEAD ZOMBI APOKALIPSA!

Published

on

The Walking Dead stripovi su se završili prošle godine bez konkretnog objašnjenja pravog razloga izbijanja zombie apokalipse u seriji. Iako nam on stvarno nije potreban, tvorca serije Roberta Kirkmana pitali su šta je to što je uzrokovalo zombi apokalipsu i on je zapravo dao odgovor: Svemirske spore.

Kroz adaptacije stripovskih serija Kirkmana, Tonyja Moorea i Charlieja Adlarda, pitanje je li zombi apokalipsa zaslužila objašnjenje, uvek je bila zanimljiva tema rasprave. Kirkman je u prošlim intervjuima rekao da nije imao nameru odgovoriti na ono šta je izazvalo nastanak zombija. Činilo se da će Kirkman misteriju na tome i ostaviti, ali na Twitteru je dao zanimljiv odgovor kada su ga pitali o uzroku.

Sigurno je za raspravu to da li je Kirkman bio ozbiljan ostavivši fanovima ovakav odgovor. S obzirom na njegova prethodna poricanja da će objašnjenje ikada stići, verovatnije je da se radi o šali. Ali, to nije prvi put da je Kirkman spomenuo vanzemaljce povezane u seriji. U “Walking Dead # 75”, strip završava  priču s bonus pričom, gde se Rick budi u bolnici s robotskom rukom i superherojskim odelom. Kad izlazi napolje, vidi heroje (TWD likovi takođe u odijelima) kako se bore sa zombijima. Nakon što je Michonne prošla kroz šetača, ona kaže Ricku da je napad bio deo đavolskog plana koji su uzrokovali vanzemaljci. Šta su hteli vanzemaljci? Vodu – kao što je objašnjeno, za njih je to valuta. Dakle, vanzemaljci su oživeli gomilu mrtvih kako bi dobili ono što žele.

Continue Reading
Advertisement