Connect with us

FILM

Stigao novi trejler za CRNU UDOVICU! (VIDEO + FOTO)

Published

on

SuperBowl je za nama, a osim manje bitnog američkog fudbala, budući da se ovaj događaj pretvorio u centranu manifestaciju pop kulture, pristigao nam je zavidan broj novih trejlera i marketinškog materijala za predstojeće TV serije i bioskopske hitove. Jedan od njih je i Crna udovica čija nas premijera očekuje 1. maja.

Skarlet Johanson kao Natasha Romanoff u Osvetnicima je dala sve od sebe da okonča igru u korist svog tima, ali ovaj misteriozan i uvek voljen lik, kako nam to otkriva novi trejler za Udovicu, krije veoma zanimljivu prošlost. U novom filmu videćemo njen razvoj ka liku Crne udovice u Crvenoj Sobi u Rusiji. Takođe, istražićemo i vreme kada je Natasha bila u begu od vlasti nakon prekršenog Sokovijskog sporazuma, kada je i novi opasni negativac, Taskmaster, pokucao na vrata.

U filmu će Rachel Weitz i Florence Pugh glumiti Melinu Vostokoff i Yeleni Belovu, dve dodatne Black Widow koje su prošle isti trening kao i Nataša. A postoje teorije da će Florence kao Yelena biti naslednica Scarlett Johansson kao Black Widow u nastavku Marvel Filmskog Univerzuma te da će Black Widow preko Yelene stvoriti i vlasiti pod-serijal.

David Harbour će debitovati kao Alexei Shostakov/Red Guardian, dok će se William Hurt vratiti kao izaslanik UN-a Thaddeus Ross kom će, pretpostavljamo (zbog njegove uloge u Civil War), glavni cilj biti da uhapsi Natashu zbog kršenja Sokovijskog sporazuma.

Još uvek nije poznato ko je u ulozi negativca Taskmastera niti je poznata ikakva pozadina tog lika, zbog čega se da naslutiti da je sigurno reč o zapletu koji Marvel čuva za film.

Continue Reading
Advertisement