Connect with us

FILM

HIT! Priyanka Chopra dobija ulogu u MATRIX 4!

Published

on

Variety izveštava da je Priyanka Chopra Jonas (Baywatch , Quantico , Isn’t It Romantic) u završnim pregovorima za pridruživanje ekipi filma ’The Matrix 4’. Nikakvi detalji nisu objavljeni o tome koga bi ona mogla da igra. Prema HN Entertainment, film će početi da se snima sledećeg meseca u San Francisku. Snimanje se, kako izveštavaju, tamo planira između 5. februara i 1. marta.

Ako Chopra Jonas uđe u projekat, pridružiće se glumačkoj ekipi koja uklјučuje Keanu Reeves-a, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, kao i pridošlice Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onvwumere i Yahia Abdul-Mateen II, za koga se priča da igra mladog Morpheus-a. Lambert Wilson bi se možda mogao da uđe u ‘The Matrix 4’ kao negativac Merovingian.

Lana Wachovski sarađivala je u ’The Matrix 4’ scenariju sa Aleksander Hemon-om i David Mitchell-om, a takođe će i režirati film.

Detalјi o filmu takođe nisu otkriveni, a s obzirom na kraj iz 2003. godine ’The Matrix Revolutions’, to nije jasan i glasan odgovor.

Ranije ove godine bile su ankete na internetu, da li gledaoci žele više filmova u seriji, pri čemu je 69% onih koji su glasali i odgovorili „Da!“ U sekundarnoj anketi, 58% je odgovorilo da žele da vide nastavak serije. Izgleda da će dobiti ono što su i hteli!

Tri prethodna filma – The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) and The Matrix Revolutions (2003) – zaradili su više od 1,6 milijardi USD globalno na bioskopskim blagajnama i svi su bili top 10 hitova u njihovim godinama objavlјivanja. Matrix Revolutions je takođe prvi film koji je istovremeno objavlјen u svakoj većoj zemlјi u isto vreme širom sveta.

Continue Reading
Advertisement