Connect with us

TV

SUKOB ALFE i BETE u nastavku ZOMBI SAGE – OKRUŽEN MRTVIMA! (FOTO)

Published

on

Fanovi kultnog serijala OKRUŽEN MRTVIMA čije ćemo preostale epizode desete sezone gledati na FOX od 24. februara ponedeljkom u 22.00, morali su da čekaju tri meseca da se njihov omiljeni šou vrati. Sada kada je čekanju došao kraj stigla nam je nova serija promotivnih fotografija iz predstojeće epizode ​​koja će se emitovati za nekoliko nedelja. Snimke prikazuju većinu preživelih likova postapokaliptične horor televizijske serije. Daril, Carol i ostali su još uvek zarobljeni u pećini u koju ih je Alpha namamila. Ali borba protiv Šaptača daleko je od kraja.

A kad se govori o Alfinoj hordi, čini se da i Negan dobija masku Šaptača. Poslednji vizual koji je objavljen na zvaničnim društvenim mrežama serije otkriva nam da se bivši aleksandrijski zatvorenik konačno pridružio misterioznoj grupi.

Zvezde OKRUŽEN MRTVIMA Danai Gurira, Norman Reedus, Melissa McBride, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Markuand, kao i Khari Paiton i Jeffrei Dean Morgan. još su tu, a njima se pridružuju Thora Birch i Kevin Carroll.

Na osnovu serije stripova koje je napisao Robert Kirkman, a objavio Image Comics, Okružen mrtvima je vladajuća drama na malim ekranima za uzrast od 18 do 49 godina u poslednjih šest sezona. Seriju produciraju Scott M. Gimple, šouraner Angela Kang, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero, kao i Tom Luse i Denise Huth.

Continue Reading
Advertisement