Connect with us

NE PROPUSTITE

Tunel – finalna sezona od 18. februara samo na RTS 2!

Published

on

Na Prvom programu RTS-a, od 18. februara u terminu od 00.20 startuje treća i poslednja sezona popularne serije Tunel, u produkciji engleske televizije Sky Atlantic , u terminu radnim danima, oko ponoći.

Karl i Elisa se ponovo ujedinjuju u ovom emotivnom i uzbudljivom trileru, koji se odigrava u Evropi, nakon Bregzita. Kada u Engleskom kanalu pronađu zapaljen ukradeni ribarski brod, Karl i Elisa veruju da je on služio za prevoženje i trgovinu decom migrantima. Kako serija ulazi u zastrašujuću završnicu, zajedno i razdvojeno, Elisa i Karl su prisiljeni da se bore sa ostacima prošlosti i donose odluke koje dovode do samo jednog pitanja – koja je vrednost jednog života?

Fanovi filmova fantastike svakako će prepoznati dvoje glavnih glumaca  – Klemans Poezi i Stivena Dilana. Francuska glumica i model Klemans, tumačila je lik Fler Delaker u filmu Hari Poter i Vatreni pehar, dok je engleskom glumcu, Stivenu, bila poverena uloga Stanisa Barateona, u popularnoj seriji Igra prestola.

Jedan od scenarista je i Ben Ričards, poznat po radu na Spooks, Outcasts, Party Animals, dok režiju potpisuju Majk Barker (Fargo, Brodčerč), Žils Banijer, Karl Tibets…

Continue Reading
Advertisement