Connect with us

TV

HIT! Stiže serija o poslednjim danima MERILIN MONRO!

Published

on

Britanske produkcijske kuće 101 Studios i Seven Seas Films udružuju se kako bi na male ekrane doneli televizijsku seriju o poslednjim mesecima života slavne Marilyn Monroe. Projekt je baziran na biografskoj knjizi The Final Years of Marilyn Monroe, autora Keitha Badmana.

Ovo je prva ekranizacija života pokojne zvezde koju je podržala Authentic Brands Group, grupa koja drži vlasništvo svih glumičinih stvari.

„Marilyn Monroe je bila zagonetna ikona čiji nas život i dalje inspiriše i intrigira.“, rekla je Katie Jones, portparol Authetnic Brands grupe. „Ona je bila pionir, stvarala je vlastiti put i to u vreme kada su ženski glasovi često bili zanemarivani i ućutkivani. Ovo je savršeno vreme da ispričamo njenu kultnu priču jer su izazovi s kojima se ona susretala prisutni i u životima žena današnjice.“

Serija bi trebalo dda se bavi turbulentnim poslednjim mesecima njenog života, sve do njene smrti 1952. godine. Pratiće je u vreme kada se našla između zaraćenih strana mafije, Kennedyjeve političke dinastije i holivudske elite, a uključiće i njene odnose s Peterom Lawfordom, za kog se veruje da je bio poslednja osoba koja je razgovarala s Monroe pre njene smrti 1962. godine.

Continue Reading
Advertisement