Connect with us

FILM

Miloš Biković sa bivšom devojkom na premijeri filma LED 2 u Moskvi!

Published

on

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke Led 2, koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi. Specijalnu projekciju zatvorenog tipa u filmskom centru “Oktobar” uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca i njegovu bivšu devojku Aglaju, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju. Sedmoj sili nije promaklo to da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoj i kratkoj crvenoj haljini i na visokim potpeticama, dok je Miloš bio u ležerno elegantnoj kombinaciji.

Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih uslikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela “Led” nije došlo. Tokom projekcije oglasio se protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su gosti morali na pola filma da budu evakuisani, uključujući i glumce. Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da “Led 2” odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Continue Reading
Advertisement