Connect with us

TV

Serija JUŽNI VETAR – šta nas očekuje u novim epizodama, i kada počinje snimanje DRUGOG DELA FILMA!

Published

on

Nakon četiri epizode serije „Južni vetar“, u kojima je prikazana radnja istoimenog filma koji je zabeležio rekordnu gledanost u 2018. godini, od nedelje, 16. februara počine prikazivanje 10 novih epizoda ove serije.

Glumcu Milošu Bikoviću u ovom akcionom filmu, a sada i seriji pripala je glavna uloga Petra Maraša, beogradskog kriminalca. Koliko se Maraš promenio u seriji otkriva Miloš Biković.

„Pokušava sebe da sagleda u jednom drugom svetlu, da ne bude kao što je bio, pokušava da se promeni. Koliko će mu to poći za rukom i kako to izgleda pratimo u deset novih epizoda. Unutrašnja drama glavnog junaka ovaj put se stavlja u prvi plan“, rekao je Biković i dodao da mu se u zadnje vreme dosta lepih stvari dešava. Film „Sluga“ je postao najgledaniji ruski film svih vremena, sprema se za izlazak filma „Hotel Beograd“, ali i da je ushićen i zbog nastavka serije „Južni vetar“.

U seriji su se stalnoj postavi glumaca priključili i novi glumci Vuk Kostić, Ivan Mihailović, ali i Miki Manojlović sa kojim Biković prvi put snima.

„Žao mi je što Dragan Bjelogrlić (koji je igrao u filmu) nije nastavio, ali isto tako mi je drago što imam priliku da radim sa Mikijem Manojlovićem, jer smatram da je on veliki glumac. Mislim da će ga publika lako prihvatiti“, rekao je Miloš.

Mladi glumac koga smo kroz film upoznali kao Baću, Miodrag Radonjić za svoj lik ističe sa nije previše promenio, tačnije da Baća misli da je postao bolji, ali realnost je ipak malo drugačija.

„Baća misli da se menja na bolje da napreduje, a objektivno gledano je u sve većem problemu. Baća misli je pametniji, jači, mudriji, ali nije“, rekao je on za MONDO, a zatim otkrio i da li se Baća konačno zaljubljuje.

„On gotivi onaj stih od Bore Čorbe: ‘Zaljubim se pet, šest puta u roku od tri minuta’, tako da se u tom smislu zaljubio. Ima više devojaka u Baćinom životu, jedna od njih je i Mina (Teodora Bjelica)“, ispričao je Miodrag i dodao da je po njegovom mišljenu serija dosta pevazišla film.

S obzirom da je Miodrag sportski tip koji se već oprobao u akcionim i ratim filmovima, kaže da mu akcione scene nisu teško pale.

„Malo je zahtevnije nego kad igraš samo u kanceraliji, recimo, ali definitivno meni to prija, imam iskustva sa akcionim scenama i nije mi teško. Bilo je glumački jako zahtevnih scena koje su za mene bile veći napor nego da moram da trčim 20 kilometara“, ispričao nam je on i otkrio da snimanje drugog dela filma „Južni vetar“ počinje za mesec dana.

Continue Reading
Advertisement