Connect with us

TV

STRANGER THINGS 4 – Iz Rusije s ljubavlju! Stigao tizer za novu sezonu!

Published

on

Mada smo bili među prvim i verovatno najvećim ljubiteljima Netflixovog hita Stranger Things, moramo priznati da nas je fama oko pomenutog serijala “udavila” do te mere da treću sezonu nismo ni pogledali do kraja. Ipak, kada je reč o planetarnom mega hitu ne možete se praviti da ne postoji, te ćemo ga ispoštovati i najaviti tizer za četvrti ciklus koji nam stiže kraje ove ili početkom sledeće godine. I ne, nećemo mu se radovati.

The stranger things 4 – a šta nas tamo čeka?

Jim Hopper (David Harbour) je živ, ali mu ne cvetaju ruže, s obzirom da teaser otkriva kako se nalazi na prinudnom radu u ruskom zatvoru na Kamčatki. Teaser prigodno nosi naziv From Russia with Love iliti Iz Rusije s ljubavlju. Iznenađenje je glumac Tom Wlaschih (Game of Thrones) koji se u tizeru pojavljuje kao ruski oficir, i očigledno novo pojačanje u seriji.

Braća Duffer uveliko rade na produkciji četvrte sezone i otkrivaju da Džima u negostoljubivoj ruskoj ledari očekuju brojne opasnosti – zemlajske i vanzemaljske. Za to vreme u Americi se rađa novi horor, kako najava kaže –  nešto dugo zakopano, nešto što povezuje sve! (smorismo se već za sve pare)

Prema rečima tvoraca serije 4. sezona poprima obrise najjezivije sezone do sada. Hajde i to da vidimo…

Continue Reading
Advertisement