Connect with us

TV

Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK

Published

on

Snimanje druge sezone domaće kriminalističke serije „Državni službenik“ privodi se kraju, a uskoro ćemo na kanalu Superstar TV imati prilike da vidimo šta su nam ovog puta pripremili omiljeni agenti državne službe.

– Cela druga sezona se bazira na tom velikom obrtu koji se desio na kraju prve sezone i Lazarevom saznanju da njegova žena Ana, suštinski je koleginica i da je u odnos sa njim ušla, jer joj je bio dodeljen da ga prati, rekao nam je Milan i istakao da će se u ovoj sezoni radnja vise bazirati na to kakav je odnos Ana i Lazara nakon velikog kraha.

U prošloj sezoni smo gledali teroriste, bombaše, strance, a sada gledamo IT zavrzlamu, otkrio nam je Radovan Vujović, dok je Marić istakao da se odnos Miloja i Lazara dodatno komplikuje.

Pored novih obrta videćemo i smene u glumačkoj postavi. Neki će se vratiti, neki otići, a stiže i bogato pojačanje – Nikola Rakočević, Petar Benčina, Ida Keskić, Stanislav Lehotski, Tanasije Uzunović, Miki Krstović, Momčilo Otašević.

Glumac Radovan Vujović, koju u seriji tumači lik Bakrača, rekao je da željno iščekuje da vidi kako je ispala druga sezona, koja je po njegovom mišljenju „kompleksija, bolja, zanimljivija od prve“.

„Kad su politika, služba i slične stvari u pitanju to nikad nije onako kao što deluje na prvi pogled. Bakrača očekuju razni izazovi“, rekao nam je Vujović i dodao da će biti „vanrednih situaacija“ kada ćemo i Bakrača malo gledati na terenu.

Glumac je otkrio da je druga sezona “zaokružena celina”, ali da otvara prostor za potencijalnu treću sezonu:

„Mi radimo dokle god je to zanimljivo, dok ima smisla, dok je kvalitetno“, rekao je Vujović.

„Državni službenik“ je rađen u produkciji Telekoma Srbije, a prikazivaće se na kanalu Super TV.

Continue Reading
Advertisement