Connect with us

TV

O2TV postaje B92 od 1. marta – NOVI POČETAK ILI POVRATAK NA STARO?

Published

on

Nova prolećna programska šema koja se studiozno pripremala u prethodnom periodu, doneće brojne novitete kada je reč o O2 televiziji. Jedna od prvih izmena koju će gledaoci primetiti jeste u vizuelnom identitetu, poručuju iz uprave O2 televizije.

Naime, odlukom menadžmenta, od 1. marta, O2 televizija ponovo postaje B92, a tim povodom kreativni tim televizije osmislio je novi, moderan grafički dizajn i logo televizije koji će pratiti  osvežen programski  koncept – savremen I raznovrstan, za svačiji ukus I za svaki uzrast.

Bogat sportski, serijski i filmski sadržaj činiće okosnicu B92 televizije na kojoj ćemo pratiti najatraktivnije utakmice domaćeg i svetskog sporta kao i poslednje, najveće holivudske filmske naslove.

Gledaoci će tako već prvog dana B92 televizije, u nedelju, 1. marta, imati priliku da uživaju u praćenju čak dve sjajne utakmice: večiti derbi Crvena zvezda – Partizan i Juventus – Inter.

Ljubitelje dobrog filmskog programa očekuje fantastičan bioskopski repertoar. Hitovi kao što su “Hobit”, “La La Lend”, “Igra gladi”, “Džon Vik”, “Spektar” samo su deo ambicioznog plana kuće kada je reč o ovom programskom segmentu. Neće izostati ni čuveni klasici poput “Ratovi Zvezda”, ciklus filmova o Džejms Bondu, a i najmlađe očekuju epizode omiljenog “Sunđer Boba” i popularnih “Pingvina”.

Informativni program B92 ostaće po ugledu na O2TV, I činiće ga standardne kratke vesti “Presek”, vesti u 16.00 i 23.15 kao I emisije “Fokus”, “Osvrt” I “Stav”. 

Continue Reading
Advertisement