Krenite
(utorkom od 13.00 na 24 Kitchen) na putovanje sa najomiljenijim pekarom Velike
Britanije, Polom Holivudom. On
putuje u neke od najvećih i najzanimljivijih gradova sveta, kako bi isprobao
jela koja su oblikovala lokalnu kulturu i nasleđe. Od Njujorka do Sankt
Peterburga, Pol upoznaje neverovatne pekare u kojima se spremaju pravi klasici. Potom Pol daje svoj
pečat vanvremenskim receptima, sa nekim pravim, inovativnim ukusima. U “Velikoj
jabuci”, Pol istražuje svežu inovaciju na temu krofni, čime pobuđuje svoju
strast prema testu, a zatim isprobava novu tehniku za spremanje hleba kod kuće.
Na drugoj strani sveta, na
ulicama Pariza, Pol je očaran tradicionalnim kroasanima i bagetima, koji se
peku pred njim na klasičan pariski način. Zatim odlazi u najstariju pekaru u
gradu, kako bi spremio neverovatan Ajfelov toranj od lisnatog testa, savršeno
jelo za posebne prilike! Probija se i kroz ledene zime Sankt Peterburga, gde će
mu jedno posebno rusko pecivo oduzeti dah.
Foto Promo