Connect with us

NE PROPUSTITE

911 – Treća sezona premijerno od 14. aprila utorkom u 22.00 samo na FOX!

Published

on

Autori Rajan Marfi, Bred Falčuk i Tim Minear stvaraju novu vrstu proceduralne drame serijalom 911, istražujući iskustva policajaca, vatrogasaca i dispečera koji su bačeni u najstrašnije situacije. Ovi radnici hitne službe moraju da balansiraju između spasavanja ugroženih ljudi i rešavanja problema u sopstvenim životima.

U trećoj sezoni radnici hitne službe pozvani su da reaguju nakon što ogromni cunami udari Santa Moniku. Bak, koji se povredio na poslu u prošloj sezoni, muči se da se vrati u ekipu. Savremena misterija se razvija, dok se Atena priseća kako je postala policajka.

U serijalu uloge tumače Anđela Baset, koja je nominovana za Oskara i Emi, glumac Piter Krauza, nominovan za Emi i Zlatni globus, i glumica Dženifer Lav Hjuit, koja je nominovana za Zlatni globus. U sporednim ulogama pojavljuju se Oliver Stark, Ajša Hinds, Kenet Čoj, Rokmund Danbar i Rajan Guzman. Takođe, zvezda profesionalnog rvanja Ronda Rauzi pridružuje se ekipi u stalnoj ulozi.

Producent serijala “911” je firma “20th Century Fox Television” u saradnji sa “Ryan Murphy Television” i “Brad Falchuk Television”. Rajan Marfi, Bred Falčuk i Tim Miner su autori i izvršni producenti serijala. Bredli Baker je izvršni producent i reditelj serijala. Aleksis Martin Vudal, Anđela Baset i Piter Kraus su izvršni producenti.

Uloge:

Anđela Baset u ulozi Atene Grant

Piter Krauza u ulozi Bobija Neša

Dženifer Lav Hjuit u ulozi Medi Kendal

Foto FOX

Advertisement