Connect with us

Top Story

911 i 911: TEKSAS dobili zeleno svetlo za NOVE SEZONE! Treći ciklus premijerno od 14. aprila na FOX!

Published

on

Procedurali proslavljenog producenta Rajana Marfija911 (treća sezona premijerno večeras 14. aprila startuje na FOX i pratimo je utorkom od 22.00) i 911: Teksas najozbiljniji su TV aduti FOX mreže za predstojeću sezonu. Zbog toga su popularne serije koje imaju tu magičnu caku da vas prikuju za ekran i ne daju vam da mrdnete već sada dobile zeleno svetlo za nove sezone.

Obe TV drame redovno su u top 10 najgledanijih serija, te stoga i ne čudi odluka FOX-a da junacima u uniformama koji priskaču u pomoć kad niko ne bi odobri nove epizode.

Rajan Marfi, Bred Falčuk i Tim Majnear napravili su odličan šou koji vas po proverenom receptu šokantnim slučajevima i bizarnostima dovodi na ivicu dvoseda i oduzima dah od prve do poslednje scene u svakoj epizodi – poručili su u saopštenju koje je u ponedeljak pristiglo iz FOX-a, dodoajući da se i u nastavku serije može očekivati mnogo toga sličnog poput zemljotresa u Los Anđelesu, razornih cunamija i brutalnih tornada koji tutnjaju Teksasom.

– Tajna ovih serija je u tome što ljudi svake nedelje iznova saosećaju sa mukama i izazovima svojih junaka. Poistovećuju se sa njihovom srećom, tugom, naporima i opasnostima nadajući se, baš kao i oni, da će se na kraju, ipak, sve dobro završiti – zaključuje se u saopštenju kojim se odaje proiznanje za dosadašnji rad i scenaristima, rediteljima i svima koji su učestvovali u radu na seriji.

Inače, 911 i spinof serijal 911: Teksas beleže odlične rejtinge od 9.8 do 12.5 miliona gledalaca po epizodi čime se ne mogu pohvaliti mnoge serije.

Foto FOX

Advertisement