Connect with us

FILM

ŠOK! Miloš BIKOVIĆ slučajno otkrio kada nam stiže JUŽNI VETAR 2! Evo i tačnog datuma…

Published

on

Serija „Južni vetar“ 14. epizoda poslednja je odrednica za Maraša i njegovu ekipu, barem kada je reč o ovoj godini, a veliko finale koje ćemo gledati u nedelju 19. aprila od 20.15 pred male ekrane dovešće gotovo svakoga ko taj mali ekran i ima. Čak i glavna zvezda serije glumac Miloš Biković čiji je Petar Maraš postao jedna od najvećih urbanih legendi još od Rana neće propustiti priliku da pogleda finale prve sezone serije iako je u izolaciji.

Pročitajte još Mape ubistava – Premijerno svakog radnog dana od ponedeljka 20. aprila u 22.00

Tako se Biković putem live uključenja obratio obožavaocima serije i u kratkom razgovoru sa njima podelio utiske o „Južnom vetru“. Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste činjenica da je Biković odgovarajući na pitanje o budućim planovima sasvim slučajno otkrio za kada je planirana premijera filma „Južnog vetra 2“, a što uz epidemiju koronavirusa i ukidanja vanrednog stanja uvedenog povodom istog jedno od gorućih pitanja u Srbiji ovih dana! Dakle, kada nam stiže „Južni vetar 2“.

Pročitajte još Od scenariste serije TAJKUN stiže nam prvi srpski špageti-vestern ŠVINDLERI!

– Novih projekata u kojima ću se ja pojavljivati neće biti sigurno u narednih godinu dana. To ne znači da snimanja neće početi, već da ćete morati da pričekate da se rad na njima finalizuje da bi mogli da budu prikazani publici. Sve na čemu sam do sada radio je završeno. I u Srbiji i u Rusiji. Kada prođe vanredno stanje polako ulazim u studio i počinjem sa radom na novim filmovima i serijama, ali ništa od toga neće biti spremno za emitovanje do marta sledeće godine – poručio je u obraćanju Miloš Biković.

Pročitajte još “PRINC RASTKO SRPSKI” (2017) – FILM o SVETOM SAVI koji NIKADA nije ugledao SVETLO DANA! Zbog NEMANJIĆA pao u ZABORAV?

Upravo to nam govori da ćemo uprkos silnoj želi da nastavak „Južnog vetra“ pogledamo odmah po završetku prve sezone serije, na to, ipak, morati da pričekamo bar još neko vreme. Tužno, zar ne?

Pročitajte još OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

Foto Promo

Advertisement