Connect with us

TV

VUK KOSTIĆ o ulozi u seriji JUŽNI VETAR: Obožavam SPARTU! Napravili smo NEGATIVCE ZA LEKTIRU!

Published

on

Vuk Kostić, zahvaljujući ulozi inspektora Aleksandra Jakovljevića u seriji „Ubice mog oca“, već godinama nam uliva sigurnost kao momak sa bolje strane zakona. Međutim, u seriji „Južni vetar“ čija nas 14. epizoda očekuje u nedelju 19. aprila, na Uskrs, od 20.15 na RTS 1, on je tu granicu prešao i kao sada već legendarni Sparta pokazao nam da može biti itekako LOŠ DEČKO. I što je najbolje, ili najgore, od svega, Vuk priznaje da mu se ta uloga MNOGO DOPALA!

Pročitajte još TOP 6 SJAJNIH DOMAĆIH SERIJA kojima je POTVRĐENA DRUGA SEZONA!

– Bila mi je čast da budem deo ovakvog projekta. Mnogo volim kada mladi ljudi uspeju da naprave nešto ovako uspešno, a serija i film „Južni vetar“ postigli su ogroman uspeh – poručuje Kostić, dodavši da je uživao u kreiranju Sparte, u čemu je, kako priznaje, dobio veliku kreativnu slobodu od strane Miloša Avramovića kao reditelja i scenariste projekta.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 14. epizoda – EVO koliko će trajati POSLEDNJA EPIZODA! A mi vas pitamo – KOJI od ova četiri lika će UMRETI U FINALU?

– Odrastao sam u Crnoj Gori, u Bigovu. Ceo život proveo sam sa tamošnjim mornarima i ribarima. Iskoristio sam mnogo tog mog životnog iskustva u osmišljavanju Sparte. Naravno, koristio sam samo ono najgore, a Miloš mi je u tome dao potpuno slobodu, da eksperimentišem sa tekstom, nekim idejama i na tome sam mu zahvalan – otkriva Vuk Kostić.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

Pročitajte još JUŽNI VETAR: Zvanično najgledanija domaća serija u 2020!

Vuk Kostić sa Ljubomirom Bandovićem u seriji „Južni vetar“

To da je obožavalac „Južnog vetra“ još od premijere filma ne krije, a kod serije mu se posebno dopadaju akcioni momenti koji su, kako kaže, doduše sa mnogo novca, urađeni u holivudskom maniru.

– Ovakvu akciju nismo imali još od „Otpisanih“. Sve je urađeno savršeno, od „prangijanja“, preko eksplozija na Terazijama, do suludih jurnjava beogradskim ulicama. „Južni vetar“ je bomba sa kojom ništa ne može da se poredi – poručuje glumac ističući da su mu omiljeni deo serije „negativci“.

– To je najsnažniji pečat „Južnog vetra“. Sparta mi je omiljeni lik (smeh). Naravno, volim i ove druge, ali loši momci su mi fenomenalni. Smatram da smo sa negativcima odradili posao za lektiru! Ne zna se koji je gori od kojeg – zaključuje Kostić, a mi vas podsećamo da večeras ne propustite finalnu epizodu serije „Južni vetar“!

Foto Promo

Advertisement