Connect with us

FILM

Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku!

Published

on

Uskoro počinje snimanje drugog dela filma „Južni vetar“, potom i serije, a reditelj, scenarista i producent serijala Miloš Avramović otkriva nam šta nas sve očekuje u nastavku.

U seriji smo se malo više bavili likovima, socijalnom dramom i bilo je žestoko. Sada se vraćamo pravom, uzbudljivom bioskopskom filmu koji će imati puno akcije i puno emocija. Mogu da vam otkrijem da se Maraš vraća iz Amerike i svašta će se dešavati između njih. Biće to jednostavna, ali dinamična priča. Novih likova u filmu neće biti mnogo – četiri ili pet novih likova. Kao što rekoh, biće jednostavna priča, ali turbo“, otkrio je za Mondo Avramović.

„Sad ulazimo u drugu fazu, fazu kada Maraš dolazi do vrha. Sledeća je tamo i ostati. Marašu neće biti lako, jer put kojim je krenuo pun je trnja i biće jako, jako težak za njega. On dobija novu perspektivu – šta znači biti na vrhu. Biće to kao ona narodna ‘daš dinar da uđeš u kolo, deset da izađeš’. Šta će biti, videćemo„.

Gotova je priča druge sezone serije, gde će novih likova biti mnogo!

„To je druga priča, gledaćemo dosta novih likova! Imamo već gotovu priču i sada je razvijamo po epizodama. Biće i to zabavno, idemo još jedan krug!“.

A, nakon tog kruga, iznenađenje! Još jedan film i nova, treća sezona serije! „Voleo bih da se Južni vetar završi na nekoj trilogiji – TRI filma i TRI sezone serije!“, otkrio nam je Miloš Avramović!

Dug je put do kraja, a na njemu možda i sretnemo naše dve sjajne glumice Natašu Ninković i Slobodu Mićalović, s kojima bi Avramović voleo da sarađuje.

„Mi se poznajemo jako dugo, sa njima sam radio ‘Senke nad Balkanom’ kao producent i oduvek sam razmišljao da bih voleo sa njima da radim i kao reditelj. Obe su fenomenalne. Drugačije su. Ali, za njih bi napisao uloge koje ranije nisu igrale. To mi je izazov! Svi su kod mene napredovali u drugačiji lik i o svakom od likova iz ‘Južnog vetra’ biste mogli da napravite zaseban film! O Sparti, Janiju, Vaju, Stuparu. Svi oni su karakteri i moraju da budu karakteri. Moramo da ih upoznajemo, a ne samo da budu u službi funkcije. Kod nas takvih likova nema, svaki je oživljen. Nije to da se pojavi neki lik da bi ga Džon Vejn ubio! Na primer, kada Vaja umire, dali smo prostora da se vidi da je čovek od krvi i mesa, da je imao nade, da je patio, imao život, sve kako bi publika mogla i da sažaljeva čoveka kojeg je do tog trenutka mrzela„, zaključuje Avramović.

Foto Promo

Advertisement