Connect with us

Naša Preporuka

IDI FALKO, koju znamo kao Karmelu Soprano, gledamo u seriji „TOMI“ na FOX CRIME od 16. septembra

Published

on

Iz „kuhinje“ Pola Atanasija stiže još jedna krimidrama „Tomi“, a premijera serije na FOX CRIME stiže 16. septembra i gledaćemo je svake srede u terminu od 22.00. Pola Atanasija upoznali smo kroz seriju „Bul“ koja se na FOX CRIME kanalu emituje već nekoliko godina, a kreator serije „Tomi“ poznat nam je i kao scenarista kultnog filma „Doni Brasko“ snimljenog 1997. godine. Atanasio je dva puta bio nominovan za Oskara u kategoriji najboljeg scenarija.

Pročitajte još BIRAMO NAJBOLJI GLUMAČKI PAR: Glasanje od 1. septembra, odlučuju čitaoci, evo ko su kandidati (FOTO)!

Glavnu ulogu u seriji „Tomi“ igra Idi Falko („Sopranovi“, „Sestra Džeki“), dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i vlasnica četiri Emi nagrade. Abigejl Tomi Tomas postala je junak njujorške policije kada je svog zapovednika optužila za seksualno zlostavljanje i dokazala njegovu krivicu. Nažalost, taj potez ugrozio joj je karijeru u Njujorku. Zato se Tomi seli u Los Anđeles gde, na predlog gradonačelnika Los Anđelesa, ona postaje prva žena šef policijske stanice u ovom kalifornijskom gradu. Kao prava Njujorčanka, koristi svoje poštenje i taktiku čvrste ruke kako bi stala na put društvenim, političkim i državnim malverzacijama koje ometaju efikasno sprovođenje zakona na jugu. Privatno, Tomi vodi borbu da obnovi odnos sa ćerkom Kejt. Njih dve su izgubile kontakt nakon što se Tomi razvela od Kejtinog oca. Uz to, Tomi je lezbijka i sprema se da to podeli sa svetom.

Pročitajte još Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: ŠOK! Aleksa će pomrsiti konce SOFIJI! Vraća se u Adinu kuću! Evo kako će Luka REAGOVATI?

Serija čijih 12 epizoda gledamo na FOX CRIME smeštena je u Los Anđeles, ali je najveći deo sniman u Njujorku, sada nam ostaje da vidimo kako je ekipa uspela da dočara zapadnu obalu na istočnoj.

Advertisement